Hahó!

A kosaradban felejtettél valamit!

Ha most kilépsz, lehet hogy legközelebb már nem lesznek meg a kosaradban lévő termékek!

Szeretnél egy 5% kedvezményre jogosító kupont?

Kuponkod2017

Csak írd be a fizetésnél a kódot, és máris spóroltál!
(csak egyszer használható!)

TOVÁBB A KOSÁRHOZ

Ruha-sziget filozófia

 

Elsősorban ha Neked is fontos, hogy gyermekedet kitűnő minőségben és divatosan öltöztesd, de ne köszönjön szembe az utcán ugyanaz a ruha, akkor Ruha-szigeten mindenképpen jó helyen jársz.

 

gyerekek-viraggal

Kényelmes és gyors vásárlás otthonról

Mivel tudjuk, hogy milyen értékes időt vesz el családunktól a boltról boltra járkálás, vagy milyen bosszantó tud lenni, amikor a helyi turkálóba háromszor le kell menni, hogy végre valami jót kifogjunk a gyereknek, nem beszélve arról, a sok bosszúságról miközben a ruhásládákban kotorászik, úgy gondoljuk idálisabb miliőt biztosítunk Számotokra itt a Ruha-szigeten! Vedd meg az elnyűhetetlen darabokat a kanapédról ülve! 

Számunkra is fontos a Te időd. Hiszen ha webshopunkból vásárolsz, időt nyersz. Így örülni fog a családod, sőt a párod is, hiszen többet lehetsz otthon és még pénzt is spóroltál!

Kiváló minőség

Mit vársz egy jó gyerekruhától?  Legyen divatos, különleges, strapabíró, vagy ne kerüljön egy vagyonba? Mindezek mellett még gyermeked is szívesen hordja? Ha mindezek Neked is fontosak, akkor Ruha-sziget könnyen a lakhelyeddé fog válni. :)

Fontos a jó minőség Neked is? Lehet, hogy néhol találsz kicsivel olcsóbb ruhákat is, de ne feledd, azon veszítesz a legtöbbet, ha olcsó, rossz minőségű árut veszel, amit 1-2 mosás után már nem szívesen adnál a gyermekedre.


Garantáltan jó minőségű ruhákból választhatod ki gyermekednek a legjobbat! A polcainkon megtalálhatod az angol piacvezető márkás (Next, George, Debenhams, M&Co) új és használtruhákat is. Valamint a kitűnő német minőségben és a legdivatosabb stílusban a Blue seven idei szezon gyerekruháit és az örök kedvenc Disney-s gyerekruhákat.

 

Divatos és egyedi darabok megfizethető áron


Nem szoktál használtruhát vásárolni? Pedig, tudod mit nyersz, ha használtruhát vásárolsz? Azon kívül, hogy nem kell egy kisebb vagyont otthagynod a bababoltban? (És így még ráadásul apu is örül otthon:)) Egy használtruhánál nem ér meglepetés mosás alkalmával, nem fog megnyúlni, nem ereszti a színét. Talán nem sajnáljuk annyira, ha az oviban, suliban a csemeténk összefestékezi, mintha egy vadiúj drága ruha lett volna az áldozat.

Segítünk a döntésben

 Minden igyekezetünk arra irányul, hogy minél valósághűbb képeket kapj a bemutatott ruhákról. Éppen ezért nagy gondot fordítunk a válogatásra, kategorizálásra, fotózásra. Amint kinyitod az első csomagodat meglátod: mi szívünk-lelkünk beleadjuk!

Folyamatosan frissülő árukészlet

 

gyerekek-unnepelnek

Szeretnéd megvárni a következő árufrissítést?  Várhatsz, legfeljebb 14 napot. Addig foglalhatod a ruhákat és még a postaköltséget is csökkentheted.

Végezetül ne feledd: Számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Mert akkor megérte a kemény munka részünkről…Ha Téged boldogsággal tölt el, amikor azt hallod „Milyen tündéri a lányod ebben a ruhában!” vagy „Milyen vagány ebben az ingben a fiad!”, akkor mi is boldogok vagyunk. Köszönjük, ha ennek mi is részesei lehetünk!

Ha még ennyi infó sem lenne elég Számodra, akkor lapozz bele blogunkba, ahol személyesebb történeteket, bensőséges titkokat is találhatsz rólunk!

 

Ha további kérdésed lenne, keress minket bátran!

További kalandos időtöltést kívánunk a Ruha-szigeten!
Judit és Peti

 

 

Hivatalos cégadataink:
Üzemeltető: Holcinger Judit ev.
Nyilvántartási szám: 50889129
Adószám: 67876734-2-30
Székhely: 3300 Eger, Szvorényi u. 54. 2. em. 3. ajtó
Cég képviselője: Holcinger Judit

Telefon: 06-30-643-55-84
Elérhetőségünk: info@ruha-sziget.hu