Hahó!

A kosaradban felejtettél valamit!

Ha most kilépsz, lehet hogy legközelebb már nem lesznek meg a kosaradban lévő termékek!

Szeretnél egy 5% kedvezményre jogosító kupont?

Kuponkod2017

Csak írd be a fizetésnél a kódot, és máris spóroltál!
(csak egyszer használható!)

TOVÁBB A KOSÁRHOZ

Röviden rólunk

Sokan már a kezdetektől Ruha-szigetlakók vagytok és ismeritek az oldal múltját, induló történetét, de reméljük sok új "beköltözőnk" is van, akik talán nem tudják, hogy a Ruha-szigetet 5 éves sikeres működés után vásároltuk meg, annak érdekében, hogy a korábbi tulajdonosok több időt tölthessenek csemetéikkel, Ti pedig tovább barangolhassatok a ruhák mesebeli szigetén.

 

A jövőben Judit és Peti fog Benneteket a Ruha-szigeten kalauzolni, így ha kérdésetek merül fel, bátran keressetek minket az elérhetőségek valamelyikén.

Judit és Peti

 

  A kiváló minőségű használt, illetve új    gyermekruhák mellett igyekszünk további  meglepetésekkel bővíteni majd a Ruha-sziget  termékeit, idővel egy varázslatos  "szigetcsoportot" elétek tárva, hogy mindenki  megtalálhassa a neki megfelelő darabot.

 A divat területén megszerzett  tapasztalataimmal szeretnék segíteni  tanácstalan Anyukáknak ötletekkel,  javaslatokkal, blog bejegyzésekkel egy  divattérképet adni a Ruha-sziget kalandos  útvonalaihoz.

 A Ruha-sziget termékeit szeretném egyedi  tervezésű gyermekruhákkal kiegészíteni,  hogy azok a Ruha-sziget Anyukák is  megtalálják a kedvükre való ruhákat, akik  páratlan és egyedülálló darabokban  szeretnék látni gyerkőceiket.

 

Miért érdemes Minket választani?

  • kiváló minőségű használt és új gyermekruhák
  • divatos és egyedi darabok megfizethető áron
  • kényelmes és gyors vásárlás otthonról
  • folyamatosan frissülő készlet

 

Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk a Ruha-szigeten!

 

Judit és Peti