Hahó!

A kosaradban felejtettél valamit!

Ha most kilépsz, lehet hogy legközelebb már nem lesznek meg a kosaradban lévő termékek!

Szeretnél egy 5% kedvezményre jogosító kupont?

Kuponkod2017

Csak írd be a fizetésnél a kódot, és máris spóroltál!
(csak egyszer használható!)

TOVÁBB A KOSÁRHOZ

Törzsvásárlói program

Mivel vásárlóink elégedettek szolgáltatásainkkal, választékos gyerekruha kínálatunkkal és szereti a minőséget, ezért nagy részük szeret visszajárni a Ruha-sziget webáruházba, hiszen tőlünk minden egyes csomagban ugyanarra a megbízható minőségre számíthatnak, ezért szeretnénk a vásárlók hűségét egy törzsvásárlói hűségprogrammal jutalmazni.

A Ruha-sziget törzsvásárlói programjába azonnal automatikusan csatlakozol, miután már egy pénzügyileg kiegyenlített megrendelésed történt. Csomagod átvétele után írjuk jóvá a hűségpontjaidat, mellyel el nem évülő kedvezményekre jogosulsz a webáruházunkban.

ugralo_gyereker
Minden, Ruha-szigeten elköltött,  100 forint után,
2 hűségpontot írunk jóvá
a Te személyes virtuális „hűségkártyádon”, melyet bejelentkezésed után a Hűségkártyám menüpontban megtalálsz.


Vegyünk egy példát:  10.250 Ft-ért vásárolsz gyerekruhákat webáruházunkban, ezért Neked 205 pont jár.Hogyan és mire költheted el hűségpontjaidat?


1 pont = 1 Ft, azaz pontjaidat beválthatod
ugyanannyi Ft értékű kuponra, mint amennyi
hűségponttal rendelkezel.

A hűségpontok értékével nem csökkenthető
a szállítási díj
. Hűségpontjaiddal akár már a
következő, legalább 3000 Ft-os,
vásárlásodnál kedvezményt kaphatsz.

Időnként dupla hűségpontokkal, extra hűségpont szerzési lehetőséggel kedveskedünk vásárlóinknak. Akciók ideje alatt átmenetileg szünetelhet a hűségpontok szerzése, erre mindig felhívjuk a figyelmet az Aktuális menüben.

A hűségpontok nem ruházhatók át másra, nem csoportosíthatóak.  Egyéb kuponnal nem vonhatóak össze a hűségpontok. Egyszerre a babamamatudakozó kártya kedvezményt és a hűségpontok beváltása nem működik, tehát Te döntsd el, mikor melyik kedvezményt használod fel.  (Aki rendszeresen megszegi a webáruház foglalási és vásárlási szabályait, és így fölöslegesen foglalja a webáruház készletét mások elől, az elveszíti a pontszerzési lehetőséget.) A törzsvásárlói program 2013.01.22-től lép érvénybe.


Reméljük Téged is hamarosan a törzsvásárlóink között üdvözölhetünk!Ruha-sziget webáruház fenntartja a jogot a törzsvásárlói program szabályzatának változtatására, vagy megszüntetésére, melyről írásban tájékoztatja az érintetteket.