Hahó!

A kosaradban felejtettél valamit!

Ha most kilépsz, lehet hogy legközelebb már nem lesznek meg a kosaradban lévő termékek!

Szeretnél egy 5% kedvezményre jogosító kupont?

Kuponkod2017

Csak írd be a fizetésnél a kódot, és máris spóroltál!
(csak egyszer használható!)

TOVÁBB A KOSÁRHOZ

Ruha-szigeten birtokodba került kuponok felhasználásnak módja


Mi duplán gondolunk a legkisebbekre! Hiszen amellett, hogy széles és választékos gyerekruha kínálatból tudsz válogatni csemetédnek, a közelgő születésnapod alkalmából meglepünk Titeket vásárlási kuponnal! Ezért is praktikus, ha regisztrációkor megadod születésnapod dátumát!

Szülinapi kupon, nyereményjátékok illetve sorsolások útján megszerzett kuponjaidat vásárlásod során a megrendelés véglegesítésénél tudod beváltani.

Egyedi kedvezmények érvényesítése: kuponkód mezőbe írd be az aktuális kuponod számát, majd érvényesítsd azt. Ekkor a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt.

 gyerekruha kupon, akciós gyerekruha, kuponbeváltás webáruházban

Tudatos Vásárló kedvezménykártya elfogadóhely

Ha tudatos vásárló vagy és odafigyelsz mit, hol veszel meg és számít Neked is a minőség, ha támogatod a hazai vállalkozásokat, akkor ezért most 5% kedvezmény jár Neked!
Kedvezményre akkor lehetsz jogosult, ha rendelkezel Tudatos vásárló kártyával! (Küldd el a kártyaszámod, hogy kiállíthassuk kuponod!)

tudatos vásárló kedvezmény, gyerekruha kupon

Szabályaink szerint egy vásárlásnál 1 db kupont tudsz érvényesíteni. A kuponkedvezmény egyéb kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a kedvezménnyel csökkentett összeg alapján kerül kiszámításra a szállítási költség.