Hahó!

A kosaradban felejtettél valamit!

Ha most kilépsz, lehet hogy legközelebb már nem lesznek meg a kosaradban lévő termékek!

Szeretnél egy 5% kedvezményre jogosító kupont?

Kuponkod2017

Csak írd be a fizetésnél a kódot, és máris spóroltál!
(csak egyszer használható!)

TOVÁBB A KOSÁRHOZ

Hogyan vásárolj a Ruha-szigeten?

Az alábbi információk reméljük hasznosak és segíteni fognak a zavartalan vásárlásban. 

A vásárlás a Ruha-szigeten regisztrációhoz kötött. Kérünk, mielőtt a kosaradba helyezed a kiválasztott gyerekruhákat, jelentkezz be!
Miért előnyös Neked, ha rögtön beregisztrálsz a webáruházba? (1-2 perc az egész.)

  • szállítási adataidat is megadva a megrendeléskor már nem kell ezzel külön foglalkoznod
  • hűségpontokat gyűjthetsz azonnal, az első kiegyenlített vásárlásod után

 

Praktikus ha megadod a regisztráció során a születési dátumodat, így meglepetéssel tudunk Nektek kedveskedni!

A kategóriákat több helyen is eléred az oldalon, a Neked tetszőre kattintva kezdheted is a kiválasztást! Javasoljuk, hogy ne csak az adott méretben keresgélj, hanem eggyel kisebb és nagyobb méretek között is. Hiszen minden gyártónál kicsit eltérnek a méretezések. Jó, ha tudod, hogy például a Next, a H&M ruhák kicsit nagyobb méretezésűek a szokásostól. Viszont a Benetton és Zara gyerekruhák az átlagostól kisebbek. Mi pont ezért lemérjük Neked az összes ruha adatait, a ruhák mérete az oldalon minden esetben cm-ben értendőek!

 

A vásárlás menete

A termékek kosárba helyezése után az alábbi ablak fog felugrani, ahol a vásárlás folytatása gombra kattintva tovább tudtok nézelődni az oldalon, ha pedig a tovább a kosárhoz gombot választjátok, akkor a kosár összesítése fog elétek ugrani. 

tovább a kosárhoz

Ha a kosár összesítéshez értek, akkor egy klasszikus 5 lépéses rendelési folyamattal tudjátok megvásárolni a kiszemelt ruhácskákat, melyeket az alábbi fotón a pirossal keretezett részben láthattok. Így egyszerűen tudjátok követni, hogy éppen hol tart a rendelési procedúra, illetve milyen infók hiányoznak még. 

Kattintsatok a megrendelés gombra, és már jöhet is a következő lépés! 

5 lépéses rendelés

150 percig a kosaradba helyezett termékekre más nem csaphat le, a lejárat után viszont a termékek automatikusan visszakerülnek a bolt polcaira. Az idő aktuális állásában segít a kosár ikonnál elhelyezett visszaszámláló, nehogy bármiről lemaradj! Ha a foglalási idő a fizetés közben jár le, ez problémát okozhat, így kérünk figyelj rá, hogy legyen elegendő időd a rendelés véglegesítésére!

visszaszámláló

 

Rendelésed feldolgozása minden munkanap 9-17 óra között történik.

Amennyiben kérdésed merülne fel a vásárlással kapcsolatban, örömmel segítünk, nyugodtan írj nekünk az info@ruha-sziget.hu emailre, vagy hívj minket telefonon!