Garancia

Tudjuk, milyen nagy szerepe van a bizalomnak mindannyiunk életében.
Mi azon dolgozunk, hogy elnyerjük bizalmadat és meg is tartsuk azt! 
 

Garantáljuk, hogy kockázat nélkül vásárolhatsz. Mert pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az összes gyerekruhára, ha mégsem olyan, amilyenre számítottál. (Higiéniai okok miatt fehérneműt, zoknit nem cserélünk.) Annyit kérünk, hogy a Ruha-szigetes címkét (valamint új ruhánál az eredeti címkét) ne távolítsd el és juttasd vissza hozzánk ajánlott levélben 14 napon belül. Külön köszönet, hogy ezt emailben jelzed felénk! Miután megkaptuk a visszaküldött gyerekruhát és ellenőriztük állapotát, a lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 napon belül átutaljuk a számládra a ruha vételárát vagy ha Neked úgy kedvezőbb, akkor levásárolhatod a webáruházunkban.

Garantáljuk, hogy nagy gonddal és odafigyeléssel mi magunk válogatunk ki minden gyerekruhát, hiszen imádjuk azokat!  A lehető legvalósághűbb fényképet készítjük róla Neked.

Garantáljuk, hogy adataiddal nem élünk vissza, nem adjuk el és nem adjuk
tovább harmadik félnek.

Garantáljuk, amennyiben feliratkoztál hírlevelünkre, nem zaklatunk naponta kéretlen levelekkel. Nem töltjük meg a postaládádat számodra érdektelen levelekkel. Viszont informálunk az aktuális ruhafeltöltésekről és a kihagyhatatlan ajánlatainkról, nyereményjátékainkról. És természetesen megadjuk a lehetőséget, hogy bármikor leiratkozhass erről az informálási lehetőségről

  

Árugarancia

 

Ne aggódj! Ha mégsem lett jó a méret gyermekednek, vagy egyszerűen csak nem ilyen ruhára számítottál, nyugodtan küldd vissza postacímünkre (6725 Szeged Szent Ferenc utca 18.)

Mit kell tenned, hogy a vásárlástól való ellálási jogodat érvényesítsd?

  • Jelezd nekünk emailben az átvételt követően 14 napon belül, hogy ruhát szeretnél visszaküldeni!
  • Ne távolítsd el a Ruha-szigetes címkét, új ruha esetében az eredeti címkét (ha volt ilyen)!
  • Kérünk csak ajánlott küldeményként küldd el címünkre az árut, hogy biztosan megkapjuk azt. Utánvételes csomagot nem áll módunkban elfogadni. A visszaküldés költségét Neked kell állnod! (Célszerű megtartanod az ajánlott szelvényt, arra az esetre, ha véletlenül nem jutna vissza hozzánk a csomag.)
  • Címünk, ahová visszavárjuk a ruhákat: Setyien Kft. 6725 Szeged, Szent Ferenc utca 18.

Miután megkaptuk a visszaküldött gyerekruhát, ellenőrizzük az állapotát és kérésedre a vételárát levásárolhatod webáruházunkban vagy bankszámládra 14 napon belül átutaljuk azt.

Mivel webáruházunk 12.000 forintos vásárlástól ingyen szállít, ezért felhívjuk figyelmed az alábbiakra:

  • A visszaküldött áru értékét csökkentenünk kell a megfelelő szállítási díjjal, amennyiben eredeti csomagodat ingyen szállítással kaptad tőlünk és a visszaküldés után már 12.000 ft alá csökken a Nálad maradó ruhák értéke (hiszen ekkor már nem lennél jogosult az ingyen szállításra).

 


Ruha-sziget hírek

Ha szeretnéd tudni, hogy mikor kerülnek fel új ruhák a webáruházba, akkor iratkozz fel a hírlevélre, és értesítünk. 

Email:*
Név:*
Keresztnév:

Kategóriák

;