Garancia 

 

Tudjuk, milyen nagy szerepe van a bizalomnak mindannyiunk életében.
Mi azon dolgozunk, hogy elnyerjük bizalmadat és meg is tartsuk azt! 
 

Garantáljuk, hogy kockázat nélkül vásárolhatsz. Mert pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az összes gyerekruhára, ha mégsem olyan, amilyenre számítottál. (Higiéniai okok miatt fehérneműt, zoknit nem cserélünk.) Annyit kérünk, hogy a Ruha-szigetes címkét (valamint új ruhánál az eredeti címkét) ne távolítsd el és juttasd vissza hozzánk ajánlott levélben 14 napon belül. Külön köszönet, hogy ezt emailben jelzed felénk! Miután megkaptuk a visszaküldött gyerekruhát és ellenőriztük állapotát, a lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük a ruha vételárát vagy ha Neked úgy kedvezőbb, akkor levásárolhatod a webáruházunkban.

Garantáljuk, hogy nagy gonddal és odafigyeléssel mi magunk válogatunk ki minden gyerekruhát, hiszen imádjuk azokat!  A lehető legvalósághűbb fényképet készítjük róla Neked.

Garantáljuk, hogy adataiddal nem élünk vissza, nem adjuk el és nem adjuk
tovább harmadik félnek.

Garantáljuk, amennyiben feliratkoztál hírlevelünkre, nem zaklatunk naponta kéretlen levelekkel. Nem töltjük meg a postaládádat számodra érdektelen levelekkel. Viszont informálunk az aktuális ruhafeltöltésekről és a kihagyhatatlan ajánlatainkról, nyereményjátékainkról. És természetesen megadjuk a lehetőséget, hogy bármikor leiratkozhass erről az informálási lehetőségről

Árugarancia

 

Ne aggódj! Ha mégsem lett jó a méret gyermekednek, vagy egyszerűen csak nem ilyen ruhára számítottál, nyugodtan küldd vissza postacímünkre (6725 Szeged Szent Ferenc utca 18.)!

Mit kell tenned, hogy a vásárlástól való ellálási jogodat érvényesítsd?

  • Jelezd nekünk emailben az átvételt követően 14 napon belül, hogy ruhát szeretnél visszaküldeni!
  • Ne távolítsd el a Ruha-szigetes címkét, új ruha esetében az eredeti címkét (ha volt ilyen)!
  • Legkésőbb az elállás jelzésétől számított 14 napon belül juttasd vissza részünre a ruhát
  • Kérünk csak ajánlott küldeményként küldd el címünkre az árut, hogy biztosan megkapjuk azt. Utánvételes csomagot nem áll módunkban elfogadni. A visszaküldés költségét Neked kell állnod! (Célszerű megtartanod az ajánlott szelvényt, arra az esetre, ha véletlenül nem jutna vissza hozzánk a csomag.)
  • Címünk, ahová visszavárjuk a ruhákat: Setyien Kft. 6725 Szeged, Szent Ferenc utca 18.

Miután megkaptuk a visszaküldött gyerekruhát, ellenőrizzük az állapotát és kérésedre a vételárát levásárolhatod webáruházunkban vagy 14 napon belül visszafizetjük neked.


Ruha-sziget hírek

Ha szeretnéd tudni, hogy mikor kerülnek fel új ruhák a webáruházba, akkor iratkozz fel a hírlevélre, és értesítünk. 

Email:*
Név:*
Keresztnév:

Kategóriák

;