Fizetés és szállítás menete

Fizetés módjai:

•  Banki átutalással a következő bankszámlaszámra:

Setyien Kft.
OTP Bank Zrt. 11735005-20556826


3 munkanapon belül utald át a bankszámlánkra a végösszeget. 

•  SimplePay online bankkártyás fizetés esetén oldalunk automatikusan átirányít a SimplePay online bankkártyás fizetés felületére, ahol a bankkártyád adatainak megadásával rendelésed összege azonnal kifizetésre kerül. 


•  Utánvéttel:

Ez esetben kérünk olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben át tudod venni a csomagot és át tudod adni a vásárlásod ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával a futárnak. Ennél a fizetési módnál számolnod kell azzal, hogy többletköltséggel jár. (500 Ft az utánvét díja)


FIGYELEM! Utánvét csak 5000 Ft feletti megrendelésnél választható! Az 5000 Ft alatti rendelés díját bankkártyával vagy banki utalással tudod rendezni. Amennyiben a rendelési folyamatban mágis utánvétet választasz, a rendelésedet banki utalásra módosítjuk.

Szállítás:

Mindig törekszünk arra, hogy csomagodat a lehető leggyorsabban összekészítsük és elindítsuk. Amennyiben a rendelésed/utalásod délig (12 óra) megérkezik, a csomagodat már aznap (munkanap) átadjuk a futárnak.  Ha GLS -t választottál, akkor az átadást követő munkanapon, ha Csomagküldő csomagpontot választottál, akkor 2-3munkanapon belül számíthatsz a csomag érkezésére.

Amikor a futárnál a csomagod, mindig küldünk emailt. A pontos kiszállításról /vagy amikor a csomagponton át tudod venni, a futárszolgálat fog tájékoztatást küldeni.  Ha bármi krédésed van, keress bennünket bizalommal!

Díjszabás:


Áraink csak Magyarország területére érvényesek és az Áfát tartalmazzák!

                                                          Packeta csomagpont

GLS házhozszállítás és csomagpont         

utánvét díja         

Személyes átvétel Szeged            

5000 Ft alatti megrendelésnél1490 Ft1990FtNem választhatod!ingyenes
5001 Ft - 9.999 Ft közötti megrendelésnél1190 Ft1490Ft500 Ftingyenes
10.000 Ft - 19.999 Ft közötti megrendelésnélingyenes1490Ft500 Ftingyenes
20.000 Ft fölötti megrendelésnélingyenesingyenes 500 Ftingyenes

Csomagpontokra csak már kifizetett csomagot küldünk. (Ha csomagpontot választasz, akkor banki utalással, vagy bankkártyával tudsz fizetni.)

Amennyiben házhoz kéred a csomagod, van lehetőséged utánvéttel fizetni (a futárnak készpénzzel, vagy bankkártyával) ennek a díja 500 Ft, amit a rendszer automatikusan rászámol a rendelésedre.

FIGYELEM! Utánvét csak 5000 Ft feletti megrendelésnél választható! Az 5000 Ft alatti rendelés díját bankkártyával vagy banki utalással tudod rendezni. Amennyiben a rendelési folyamatban mágis utánvétet választasz, a rendelésedet banki utalásra módosítjuk.

 


Ruha-sziget hírek

Ha szeretnéd tudni, hogy mikor kerülnek fel új ruhák a webáruházba, akkor iratkozz fel a hírlevélre, és értesítünk. 

Email:*
Név:*
Keresztnév:

Kategóriák